У Вінниці студенти та школярі слухатимуть веснянки й засаджуватимуть Сонячну клумбу

Новини Вінниці / У Вінниці студенти та школярі слухатимуть веснянки й засаджуватимуть Сонячну клумбу

Завтра на території музею М. Коцюбинського відбудеться незвичний фестиваль. Називається він так: «Відкриття Галявини Сонця та Мрій Михайла Коцюбинського». Опівдні там зберуться його учасники й гості – вінницькі студенти, школярі, учасники вокального ансамблю «Душі криниця», гурт «Фієста», ансамбль нової музики «Оберіг», фолк-тріо «Світло». Виступатиме й молода поетеса Дана Кваша. Зрозуміло, лунатиме багато пісень й музики. Але учасники фестивалю не лише слухатимуть гаївки, водночас працюватимуть – засаджуватимуть Сонячну клумбу. Захід почнеться о 12:00. Для його учасників працівники музею влаштують інтерактивну екскурсію. Потрапити на це творче свято можуть усі охочі.

Завтра на території музею М. Коцюбинського відбудеться незвичний фестиваль. Називається він так: «Відкриття Галявини Сонця та Мрій Михайла Коцюбинського». Опівдні там зберуться його учасники й гості – вінницькі студенти, школярі, учасники вокального ансамблю «Душі криниця», гурт «Фієста», ансамбль нової музики «Оберіг», фолк-тріо «Світло». Виступатиме й молода поетеса Дана Кваша.

Зрозуміло, лунатиме багато пісень й музики. Але учасники фестивалю не лише слухатимуть гаївки, водночас працюватимуть – засаджуватимуть Сонячну клумбу.
Захід почнеться о 12:00. Для його учасників працівники музею влаштують інтерактивну екскурсію. Потрапити на це творче свято можуть усі охочі.

Юрій Ярмощук

9 травня, 2018