У Вінниці стартує фестиваль з чеськими та італійськими атракціонами

Новини Вінниці / У Вінниці стартує фестиваль з чеськими та італійськими атракціонами

З 15 травня протягом місяця у Вінниці відбудеться фестиваль «Колесо підтримки», який організовує Благодійний фонд GWP Found. Спільно з партнерами, серед яких відомі місцеві та загальноукраїнські компанії, організатори започатковують низку заходів відновлювально-розважального характеру для українських військових, які перебувають на лікуванні та відпустці, дітей і дорослих.

«Ми маємо перемогти у війні. Тому, окрім згуртованості, задля перемоги маємо бути сильними, впевненими у собі та бадьорими. У травні фонд організовує фестиваль атракціонів «Колесо підтримки». Вінничанам та гостям міста пропонується відвідати атракціони італійських та чеських виробників», - каже директор фонду Ігор Любовський.

На просторому майданчику поруч з ТРЦ Park Plaza, що на вулиці Келецькій, також будуть розташовані тир, фуд-зона, виставки народних майстринь, людей з інвалідністю, проводитимуться майстер-класи.

На День захисту дітей 1 червня передбачається концертна програма за участю місцевих виконавців і гуртів з інших регіонів.

Як запевнив І.Любовський, найцікавіший за останні роки та першій у подібному форматі фестиваль має мету зібрати кошти, які організатори перерахують для допомоги вітчизняним закладам з реабілітації військових і адресно нашим воїнам, які потребують лікування, відновлення та протезування. До того ж таких атракціонів в Україні ще не бачили.

Розваги на атракціонах будуть безкоштовними для організованих груп дітей з інвалідністю та військових.

Олеся Рудницька

23 квітня, 2023