У Вінниці спритна дівчина поцупила у іноземця купу грошей, які допомогли здійснити мрію

Новини Вінниці / У Вінниці спритна дівчина поцупила у іноземця купу грошей, які допомогли здійснити мрію

Громадянин Азербайджану, перебуваючи у Вінниці, запросив у гості нашу молоду й симпатичну землячку. Залишивши її одну в квартирі, цей 37-річний іноземець пішов у крамницю докупити якихось продуктів. Коли ж повернувся, то цієї 19-річної мешканки Козятинщини в оселі не застав. Разом з нею зникли й 4 тис. доларів США.

Громадянин Азербайджану, перебуваючи у Вінниці, запросив у гості нашу молоду й привабливу землячку. Залишивши її одну в квартирі, цей 37-річний іноземець пішов у крамницю купити якихось продуктів. Коли ж повернувся, то цієї 19-річної мешканки Козятинщини в оселі не застав. Разом з нею зникли й 4 тис. доларів США.

Ця пригода сталася 13 липня. Упіймали ж підозрювану учора, 24 липня. Як виявилося, ця спритна селянка мала судимість за крадіжки. Певно, потерпілому вона навряд чи розповіла подробиці своєї біографії, тож той й залишив її одну у квартирі, де знаходилася чимала сума валюти.

Поцупивши гроші, дівчина згодом пішла у магазин й купила собі омріяний найсучасніший iPhone та чимало іншого, чого їй бракувало.

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, правопорушниця затримана у процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України (крадіжка). Їй загрожує до 6 років ув’язнення.  
 

Юрій Ярмощук

25 липня, 2018