У Вінниці спецпризначенці затримали озброєних повій: за годину інтиму брали до 2,5 тисяч гривень (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці спецпризначенці затримали озброєних повій: за годину інтиму брали до 2,5 тисяч гривень (ФОТО)

У Вінниці 10 лютого працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУ Нацполіції Вінниччини за підтримки спецпідрозділу КОРД та під процесуальним керівництвом прокуратури затримали трьох жінок, які займалися секс-бізнесом.

У Вінниці 10 лютого працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУ Нацполіції Вінниччини за підтримки спецпідрозділу КОРД та під процесуальним керівництвом прокуратури затримали трьох жінок, які займалися секс-бізнесом.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП в області, в організації "бізнесу" підозрюють 36-річну вінничанку.

За словами начальника управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП у Вінницькій області Кирила Доценка, її та двох молодших дівчат, віком 20 та 24 років, затримали біля будинку, де вони мешкали.

За даними поліції, старша з жінок втягнула у зайняття проституцією двох дівчат з Вінницького району та Черкаської області, які опинились в складних життєвих обставинах.

У помешканні були проведені обшуки. Правоохоронці вилучили, зокрема, записи клієнтів, мобільні телефони, "зароблені" гроші, наркотики та пневматичний пістолет.

Поліцією встановлено, що своїм "бізнесом" жінки займались протягом пів року. Година інтимних послуг коштувала від 2 до 2,5 тисяч гривень. Організаторка шукала клієнтів для себе та дівчат на відповідних сайтах, орендувала їм житло та знаходила приміщення для надання сексуальних послуг.

Вилучені зброя та наркотики нині направлені на експертизу. Двох дівчат за зайняття проституцією притягнуто до адміністративної відповідальності. А організаторку затримали у процесуальному порядку.

Наразі вирішується питання по оголошення їй про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією). Жінці загрожує до 7 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.   

Новини Вінниці / У Вінниці спецпризначенці затримали озброєних повій: за годину інтиму брали до 2,5 тисяч гривень (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці спецпризначенці затримали озброєних повій: за годину інтиму брали до 2,5 тисяч гривень (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці спецпризначенці затримали озброєних повій: за годину інтиму брали до 2,5 тисяч гривень (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці спецпризначенці затримали озброєних повій: за годину інтиму брали до 2,5 тисяч гривень (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці спецпризначенці затримали озброєних повій: за годину інтиму брали до 2,5 тисяч гривень (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці спецпризначенці затримали озброєних повій: за годину інтиму брали до 2,5 тисяч гривень (ФОТО)
Сергій Маламура

11 лютого, 2021