У Вінниці шукають варіанти, аби забезпечити полиці товарами, які раніше постачались з охоплених бойовими діями регіонів

Новини Вінниці / У Вінниці шукають варіанти, аби забезпечити полиці товарами, які раніше постачались з охоплених бойовими діями регіонів

У Вінниці влада разом з підприємцями намагається відшукати можливість забезпечити полиці товарами, які раніше постачалися виробниками з Києва, Харкова, Херсона.

«Продовжуємо разом з військовими та підрозділами тероборони посилювати укріплення міста. Підтримуємо вінницьких захисників забезпеченням. Щодо життєдіяльності міста: житлово-комунальна сфера, громадський транспорт працює. Є тепло, світло, вода, газ, інтернет. Аварійних відключень станом на ранок немає», - зазначив у Facebook міський голова Сергій Моргунов.

За його словами, більшість аптек і продовольчих магазинів працює. На Центральному ринку вже можна купити товари промислової групи. Міська влада очікує, що все більше таких торговельних точок відновлюватимуть свою роботу.

«Спільно з бізнесом вирішуємо питання щодо розширення логістики по виробниках, щоб заповнювати асортимент по тих позиціях, які традиційно постачалися з Києва, Харкова, Херсона. Наразі мережі забезпечують потреби вінничан – на полицях основне є», - підкреслив мер.

Також він зазначив, що «продовжуємо працювати з людьми, які евакуйовуються з гарячих точок, формувати вантажі гуманітарної допомоги для міст, яким зараз найтяжче, та координувати зусилля з волонтерами».

Олеся Рудницька

11 березня, 2022