У Вінниці шукають підрядника для облаштування скверу Кобилянської на П'ятничанах

Новини Вінниці / У Вінниці шукають підрядника для облаштування скверу Кобилянської на П'ятничанах

У Вінниці розпочали процедуру створення «Скверу Ольги Кобилянської». Благоустрій невеличкої відпочинкової зони мають завершити до жовтня 2022 року.

Департамент комунального господарства та благоустрою Вінницької міської ради 31 січня оголосив тендер на роботи з капремонту елементів благоустрою по вул. О. Кобилянської, а саме створення «Скверу ім. О.Кобилянської».

Очікувана вартість закупівлі 625 тис грн.

Тендер оголошено для реалізацію проєкту «Бюджету громадських ініціатив», яким передбачено створення зеленої зони відпочинку з лавками, доріжками і вуличним освітленням.

Тендерною документацією передбачено проведення робіт з планування території та демонтажу старої огорожі. Поблизу однойменної вулиці на П'ятничанах планують встановити лавку, урну, LED-світильники, а також висадити барбарис, туї та облаштувати квітники.

Створення компактних відпочинкових зон у різних мікрорайонах міста – тенденція останніх років у Вінниці. Причому, містяни самі обирають місця та майбутнє призначення зелених зон, які перебувають у занедбаному вигляді. Наразі вже облаштовано подібні сквери у мікрорайонах Тяжилів, Олієжир тощо.

Олеся Рудницька

1 лютого, 2022