У Вінниці серед дня диміли фаєри: у місті відбувся марш на честь річниці «Дня народного гніву»

Новини Вінниці / У Вінниці серед дня диміли фаєри: у місті відбувся марш на честь річниці «Дня народного гніву»

Сьогодні, 1 грудня, кілька десятків молодих людей у Вінниці влаштували ходу з нагоди річниці так званого «Дня народного гніву». Вигукуючи патріотичні учасники акції, у більшості з яких було закрите обличчя, пройшлися від Вежі, що на Європейській площі до Майдану Героїв Небесної Сотні.

Сьогодні, 1 грудня, кілька десятків молодих людей у Вінниці влаштували ходу з нагоди річниці так званого «Дня народного гніву». Вигукуючи патріотичні гасла учасники акції, у більшості з яких було закрите обличчя, пройшлися від Вежі, що на Європейській, площі до Майдану Героїв Небесної Сотні.

Акцію, яку організували представники ГО «Едельвейс», ініціатори приурочили до подій на Банковій, зокрема «Маршу мільйонів» - одному з найвелелюдніших мітингів Революції Гідності. Своїм заходом вони намагалися привернути увагу до подій п’ятирічної давнини, аби люди їх не забули.

Під час ходи молоді люди, які вважають себе патріотами, палили фаєри. Однак більшість із них не дбають про чистоту свого міста, принаймні «недопалки» від піротехніки вони викидали на узбіччя вулиці Соборної, по якій йшла хода.

 

Новини Вінниці / У Вінниці серед дня диміли фаєри: у місті відбувся марш на честь річниці «Дня народного гніву»Новини Вінниці / У Вінниці серед дня диміли фаєри: у місті відбувся марш на честь річниці «Дня народного гніву»Новини Вінниці / У Вінниці серед дня диміли фаєри: у місті відбувся марш на честь річниці «Дня народного гніву»Новини Вінниці / У Вінниці серед дня диміли фаєри: у місті відбувся марш на честь річниці «Дня народного гніву»Новини Вінниці / У Вінниці серед дня диміли фаєри: у місті відбувся марш на честь річниці «Дня народного гніву»Новини Вінниці / У Вінниці серед дня диміли фаєри: у місті відбувся марш на честь річниці «Дня народного гніву»Новини Вінниці / У Вінниці серед дня диміли фаєри: у місті відбувся марш на честь річниці «Дня народного гніву»Новини Вінниці / У Вінниці серед дня диміли фаєри: у місті відбувся марш на честь річниці «Дня народного гніву»Новини Вінниці / У Вінниці серед дня диміли фаєри: у місті відбувся марш на честь річниці «Дня народного гніву»