У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)

У Вінниці сьогодні розпочався дводенний фестиваль «VINBOOKFEST». Як повідомляє Вінницька ОДА, у новому приміщенні театру ляльок влаштовано ярмарок-продаж «Новинки книжкового двору», де свою продукцію представили 16 друкарень та видань з Вінниччини, Києва, Харкова, Чернівців. Література на ярмарку - різножанрова та багатогранна.

У Вінниці сьогодні розпочався дводенний фестиваль «VINBOOKFEST». Як повідомляє Вінницька ОДА, у новому приміщенні театру ляльок влаштовано ярмарок-продаж «Новинки книжкового двору», де свою продукцію представили 16 друкарень та видань з Вінниччини, Києва, Харкова та Чернівців. Література на ярмарку - різножанрова та багатогранна.

На фестивалі можна не лише знайти собі книгу для душі, а й поспілкуватися із відомими письменниками. Зокрема сьогодні зустрічі з читачами проводили Марина Павленко, Олена Рижко та Лани Ра. На фестивалі також організовано низку майстер-класів та тематичних фотозон.  

У суботу, 2 листопада, на фестивалі виступатиме ансамбль «Мальви-чорнобривці», а з читачами спілкуватимуться відомі літератори Наталка Доляк, Сергій Татчин, Ірина Федорчук, Дмитро Бондаренко та Андрій Кокотюха.

Фото із сайту Вінницької ОДА           

Новини Вінниці / У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці розпочався «VINBOOKFEST»: можна поспілкуватись із відомими письменниками (ФОТО)
Сергій Маламура

1 листопада, 2019