У Вінниці психолог соціальної служби креативно привітав колег зі святом

Новини Вінниці / У Вінниці психолог соціальної служби креативно привітав колег зі святом

Сьогодні вінницькі психологи відзначають своє професійне свято -день психолога. Професія, колись доволі екзотична, нині набуває популярності серед мешкаців Вінниці.

Сьогодні вінницькі психологи відзначають своє професійне свято - Всеукраїнський день психолога. Професія, колись доволі екзотична, нині набуває популярності серед мешкаців Вінниці.

Карантин та самоізоляція додали проблем вінничанам, тож вони стали частіше звертаються до психологів за порадою. Щоб не "перевантажити" своїх клієнтів та отримати привітання з професійним святом в умовах карантину, психологи, як люди творчі та «веселі», вирішили самостійно привітати себе зі святом.

Зокрема, це зроби психолог соціальної служби Євген креативно поздоровив себе та своїх колег зі святом.

«Зі святом нас!!!  23 квітня в Україні відзначають Всеукраїнський день психолога. Ці лікарі допомагають впоратися із життєвими негараздами, подолати стреси й депресії", - йдеться в повідомленні чоловікаю.

Не скупляться психологи не лише на привітання для себе, але й на поради для інших. Ось, наприклад, одна з них. Щоб зберегти з рідними гарні відносини, у розпорядку дня обов'язково повинні бути години, які кожен член сім'ї проводить наодинці з собою.

«Не з дітьми. Не в розмовах з партнером. Не в домашньому господарстві по вуха. Не прибирає в шафі, не виносить сміття. Людина сама з собою, і робить, що хоче. Хоче - в фейсбуці «тупить», грає в комп'ютерні ігри, у ванні закривається, читає молитви – не важливо. Це її священний час, інші в цей час роблять вигляд, що їх вдома немає (найкраще, коли вони теж зайняті своїми справами», – зазначають фахівці.

Також психологи радять відноситись до ситуації з гумором, та розуміти, що дуже багато людей опинились у такій ситуації, тож і у її вирішенні ви не будете одинокими. Ось наприклад кілька мемів:

Тож якщо ви не хочете, щоб ваші стосунки завершились драматично, прислухайтесь до психологів, і привітайте знайомих з професійним святом. Якщо у вашому оточенні таких немає, можливо прийшов час знайти фахівця, щоб після завершення карантину не було ось так:

До речі, голівудська зірка Джулія Робертс вже заявила, що після завершення карантину розлучається з чоловіком, з яким прожила у шлябі 18 років. В оточенні зірки запевняють, що у подружжя останнім часом були складні стосунки, а перебування на карантині в одному будинку зіпсувало їх остаточно. Треба було до них підселити психолога... 

 

Марина Карабай

23 квітня, 2020