У Вінниці прив’язали до електроопори наркомана та дебошира

Новини Вінниці / У Вінниці прив’язали до електроопори наркомана та дебошира

Ранком 18 березня у Вінниці неподалік школи №34 місцеві жителів прив’язали до електроопори наркозалежного, який запевняє, що тільки «почав» вживати сіль і йому не сподобалось. На місце знову викликали поліцію.

Попри комендантську годину та воєнний стан життя людей, які пов’язані з наркотиками майже не змінилось. Втім саме наркомани можуть стати п’ятою колоною, адже за дозу здатні продати будь-що і будь-кого…

Напередодні молода людина на ім’я Костянтин вже була затримана правоохоронцями. Чоловік відібрав пенсію у своєї бабусі, вчинив бійку та розкидав шприці по під’їзду. Через півтори години його відпустили. І все почалось знову.

До речі, раніше цього містянина лікували.

Вранці втрутились жителі будинку, де проживає бабуся, та сусідніх багатоповерхівок. При огляді затриманого було виявлено кілька шприців та з десяток пакетиків із сіллю. Додатково наркотики люди виявили у квартирі. Є підозри, що вінничанин ще й приторговує.

З виховною метою наркозалежного прив’язали до електроопори разом зі шприцами та пакетиками.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Зрозуміло, що фактів для притягнення чоловіка за торгівлю може бути не достатньо. Проте показове виховання потрібно. Людина вже пообіцяла, що більше не з’явиться «на районі». Можливо, що потрібно робити так, аби всім, хто пов’язаний з наркотиками, було не комфортно у місті.

Новини Вінниці / У Вінниці прив’язали до електроопори наркомана та дебошираНовини Вінниці / У Вінниці прив’язали до електроопори наркомана та дебошираНовини Вінниці / У Вінниці прив’язали до електроопори наркомана та дебошира
Макс Мельник

18 березня, 2022