У Вінниці прощатимуться з воїном Олександром Козедрою

Новини Вінниці / У Вінниці прощатимуться з воїном Олександром Козедрою

У понеділок, 31 липня, вінничани прощаються із полеглим воїном Олександром Козедрою. До лав Збройних Сил він став у 2023 році, борониви Україну від ворога на Донецькому напрямку.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Старший сержант Олександр Козедра служив у 411 особливому стрілецькому батальйоні 114 бригади. Останній бій прийняв 21 липня поблизу населеного пункту Терни на Донеччині. Травми, отримані під час танкового обстрілу, виявились несумісними із життям. Олександру було лише 39 років. Удома на чоловіка чекали дружина та 15-літня донечка», - йдеться у повідомленні.

Народився Олександр Козедра 9 вересня 1983 року у селищі Ситківці Гайсинського (тоді ще Немирівського) району, там же здобув середню освіту та вступив до Вінницького національного аграрного університету. Після чого була служба в армії та роки наполегливої праці. Олександр захоплювався автомобілями та комп’ютерною технікою. Та понад усе любив життя, своїх рідних, близьких та друзів.

Церемонія прощання із Захисником розпочнеться об 11:30 за адресою: Хмельницьке шосе, 122 А. Поховають Героя о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.