У Вінниці прощаються з військовим Ігорем Єгоровим, який загинув під Бахмутом

Новини Вінниці / У Вінниці прощаються з військовим Ігорем Єгоровим, який загинув під Бахмутом

Сьогодні, 27 серпня, у невимовній скорботі вінничани схиляють голови в пам’ять про Ігоря Єгорова. Чоловік воював у складі 22-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України, був старшим стрілком.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

«Побратими характеризують його як сміливого та вправного бійця. Та, на жаль, війна зробила свою чорну справу. Смертельні поранення захисник отримав 17 серпня у бою в районі Кліщіївки на Бахмутському напрямку. Серце воїна припинило битися у 48 років», - йдеться у повідомленні.

Ігор Єгоров зростав у Вінниці. Здобував освіту у 35-й школі, а потім у 19-му професійному училищі. Був майстром на всі руки. Вмів працювати із камінням, але найбільшим його захопленням стало виготовлення речей із дерева. До створення меблів завжди підходив креативно та нестандартно, розповідає донька полеглого Захисника Кристина.

«Попри начебто суворий вигляд, мій батько був дуже доброю та чуйною людиною. Мав гарне почуття гумору та оптимістичний погляд на життя. На жаль, він не встиг зустрітись зі свою першою і єдиною онучкою, – каже Кристина. – Ми вдячні йому за те, що залишив по собі гарну пам’ять. Сумуватимемо вічно…»

Попрощатися із Ігорем Єгоровим вінничани зможуть о 12:00 за адресою: вул. Батозька, 12 (Центр Реквієм - прощальна зала №1).

Поховають Героя о 13:00 на Алеї Слави Сабарівського кладовища.

Вічна пам‘ять та слава Герою!

Олеся Рудницька

27 серпня, 2023