У Вінниці прощаються із загиблим на Сході військовим Геннадієм Панковим

Новини Вінниці / У Вінниці прощаються із загиблим на Сході військовим Геннадієм Панковим

На Сході загинув вінничанин Геннадій Панков, 1976 року народження. Він – другий у сімї, хто віддав життя заради незалежності України.

Про це повідомляє АТ «Вінницяобленерго».

У мирному житті Геннадій Панков працював електромонтером з обслуговування підстанцій міського кільця.

«31 січня цього року у боях на Сході загинув син Геннадія Сергійовича – 26-річний Костя. В день поховання сина Геннадію Панкову довелося ховати ще й тещу, серце якої не пережило смерті онука… Тепер ось в бою за волю пішов в далечінь і Геннадій Сергійович», - зазначають на підприємстві.

Геннадій Панков 25 років свого життя він віддав мирній праці в енергетиці. Страшенно любив свою роботу, був професіоналом своєї справи. Починав трудову діяльність у службі підстанцій 35 кВ і вище Вінницьких центральних електричних мереж ДАЕК «Вінницяобленерго» одразу після навчання в ВПТУ №11 (1994р.) і служби в лавах Української Армії (1996р.). Працював спочатку електрослюсарем з ремонту устаткування розподільних мереж, а згодом і, до останнього мирного дня, електромонтером обслуговування підстанцій міського кільця. 27 лютого 2022 року долучився добровольцем до Збройних Сил України, хоча відповідно до своєї посади мав бронь. Та не зміг інакше, бо Небайдужий і Справжній!

Вічна пам'ять і слава! Царство Небесне та вічний спокій його душі!

Прощання із захисником відбудеться завтра – 12 липня о 14.00 у Вінниці по вул. Генерала Арабея, 1. Поховання – о 15.00 на «Алеї Слави» Сабарівського кладовища.