У Вінниці продавчиня по стандартній схемі ошукувала магазин протягом трьох місяців

Новини Вінниці / У Вінниці продавчиня по стандартній схемі ошукувала магазин протягом трьох місяців

Вінницькі слідчі повідомили про підозру колишній працівниці магазину, яка привласнила гроші з каси протягом березня – травня 2023 року. Довести злочинні дії жінки вдалось завдяки камерам відеонагляду.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, слідчі зібрали матеріали, які свідчать, що 23-річна дівчина, будучи матеріально-відповідальною особою, привласнювала кошти за реалізований товар. Вона отримувала гроші за продукцію, у подальшому здійснювала «повернення товару» на підставі фіктивної заяви покупця. Зловмисниця забирала гроші за «повернений товар» з каси магазину та розпоряджалася ними на власний розсуд.

Слідством доведено 16 епізодів її злочинних діянь.

Молодій жінці 15 серпня слідчі повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) КК України.

За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Макс Мельник

16 серпня, 2023