У Вінниці президенту НАПН України вручили мантію почесного доктора педуніверситету

Новини Вінниці / У Вінниці президенту НАПН України вручили мантію почесного доктора педуніверситету

На базі Вінницького державного педагогічного університету проходить XІV міжнародна науково-практична конференція. У ній беруть участь науковці з різних країн – обговорюють сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання.

На базі Вінницького державного педагогічного університету проходить XІV міжнародна науково-практична конференція. У ній беруть участь науковці з різних країн – обговорюють  сучасні інформаційні технології та інноваційні методики навчання.

У рамках цього форуму урочисто присвоєно звання почесного доктора Вінницького державного педагогічного університету імені М. Коцюбинського президенту Національної академії педагогічних наук України Василю Кременю. Йому вручили мантію та відповідний сертифікат. Про це повідомляється на сайті Вінницької ОДА.

А В. Кремень від імені Президії НАПН України нагородив доктора педагогічних наук Романа Гуревича золотою медаллю «Володимир Мономах» – за великий внесок в розвиток педагогічної науки. До речі, саме вінничанин Р. Гуревич започаткував вищезгадану наукову конференцію.
 

Юрій Ярмощук

16 травня, 2018