У Вінниці презентували фінішний ескіз стели пам’яті за загиблими 14 липня

Новини Вінниці / У Вінниці презентували фінішний ескіз стели пам’яті за загиблими 14 липня

В історії Вінниці викарбовано «чорну» дату – внаслідок ракетного удару по площі Перемоги 14 липня загинули десятки людей, поранено понад дві сотні. Місце пам’яті за загиблими там створили майже одразу. Найближчим часом мають збудувати пам’ятний знак. Його фінальний ескіз вже представлено.

«Ми отримали фінішний ескіз стели памяті про загиблих під час теракту 14.07.2022р. Сподіваюсь й надалі в порозуміні всіх відповідних державних органів в реалізації даного проект», - зазначив вінничанин Володимир Затайдух, виклавши світлини.

Нагадаємо, раніше NaПарижі писав, що з квітня у Вінниці почнуть облаштовувати меморіальний сквер пам’яті за загиблими 14 липня.

Новини Вінниці / У Вінниці презентували фінішний ескіз стели пам’яті за загиблими 14 липняНовини Вінниці / У Вінниці презентували фінішний ескіз стели пам’яті за загиблими 14 липняНовини Вінниці / У Вінниці презентували фінішний ескіз стели пам’яті за загиблими 14 липняНовини Вінниці / У Вінниці презентували фінішний ескіз стели пам’яті за загиблими 14 липня