У Вінниці працюватимуть п’ять ялинкових базарів

Новини Вінниці / У Вінниці працюватимуть п’ять ялинкових базарів

З 14 по 31 грудня у Вінниці працюватимуть ялинкові ринки. Новорічну атрибутику продаватимуть на визначених територіях, які затверджені рішенням виконкомом міської ради. Загалом у Вінниці розгорнуть 5 точок продажу, де вінничани зможуть придбати ялинки та новорічні прикраси. Місця не змінюються.

Вінничани починають готуватися до зустрічі Нового року задовго до свят. З 14 грудня на ялинкових ринках мешканці громади зможуть придбати новорічну атрибутику, а також легально зрубані дерева зі спеціальними чіпами.

Цьогоріч ялинкові базари облаштують на площах перед ринками «Урожай» (вул. Пирогова, 49), «Центральний» (пр. Коцюбинського, 13) та «Привокзальний-2» (пл. Привокзальна, 1), а також – біля ТЦ «Вишенька» (вул. Келецька, 122а).

«Ялинкові ярмарки у Вінниці працюватимуть до 31 грудня включно. Торгівля здійснюватиметься з суворим дотриманням протиепідемічних заходів: використання масок, рукавичок, антисептиків та дотриманням соціальної дистанції», - зазначила директорка департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Ірина Копчук.

Олеся Рудницька

23 листопада, 2021