У Вінниці позашкільні заклади вже готуються до нового навчального року - розпочався запис в гуртки

Новини Вінниці / У Вінниці позашкільні заклади вже готуються до нового навчального року - розпочався запис в гуртки

Вінницький міський палац дітей та юнацтва оголошує прийом у гуртки на наступний навчальний рік. Зробити це можна навіть у "віддаленому" доступі, щоправда майбутнім танцюристам доведеться особисто прийти до палацу та продемонструвати свої таланти.

Вінницький міський палац дітей та юнацтва оголошує прийом у гуртки на наступний навчальний рік. Зробити це можна навіть у "віддаленому" доступі, щоправда, майбутнім танцюристам доведеться особисто прийти до палацу та продемонструвати свої таланти.

Про це повідомляють офіційні джерела.

Запис у гуртки можна зробити в холі палацу, онлайн на сайті, а також за телефонами: 098-202-09-08, 093-202-09-08, (0432) 67-16-70. Батьки, які хочуть щоб їхні діти займались плаванням чи танцями, мають особисто прийти до палацу юнацтва.

«Запис у гуртки плавання буде здійснюватись у адміністратора басейну 12, 13, 14 серпня з 10.00 до 17.00, початок занять з 01 вересня», - йдеться в інформації.

Для зарахування у танцювальний ансамбль "Радість" потрібно буде пройти творчий конкурс. Відбудеться він 1 та 2 вересня о 17 год. в Палаці дітей та юнацтва.

Зазначимо, що Палац дітей та юнацтва у Вінниці має 38 навчальних кабінетів: комп'ютерний центр, плавальний басейн, стрілецький тир, радіостанцію, актову, п’ять балетних та спортивну зали, бібліотеку, кабінет медичного обстеження, авіаклуб, керамічний цех.

Заклад має десять філій у школах міста.