У Вінниці поранили ножем 19-річного хлопця

Новини Вінниці / У Вінниці поранили ножем 19-річного хлопця

13 липня у Вінниці біля гаражів багатоквартирних будинків стався конфлікт між двома чоловіками, що призвів до ножового поранення 19-річного хлопця. Потерпілого госпіталізовано.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Вінниччини, конфлікт між 19-річним хлопцем та 25-річним вінничанином спалахнув через гучні розмови та нецензурну лексику. Обидва чоловіки мали ознаки алкогольного сп'яніння, що, ймовірно, сприяло ескалації конфлікту.

«До поліції надійшов виклик від лікарів про госпіталізацію 19-річного хлопця з ножовим пораненням у груди. Прибувши на місце події, працівники поліції з’ясували, що потерпілий отримав тілесні ушкодження під час конфлікту з місцевим мешканцем», – зазначено у повідомленні.

Затриманим виявився 25-річний мешканець Вінниці, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини. Правоохоронці затримали його за місцем тимчасового проживання в орендованому житлі та вилучили знаряддя злочину – ніж.

Слідчі, за процесуального керівництва Вінницької окружної прокуратури, повідомили затриманому про підозру у спричиненні тяжких тілесних ушкоджень. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Досудове розслідування кримінального провадження триває за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.

 

Михайло Білик

15 липня, 2024