У Вінниці по коронавірусу «вдарили» роком

Новини Вінниці / У Вінниці по коронавірусу «вдарили» роком

Сім хвилин «живого» року вінницький музикант Сергій Бонд присвятив боротьбі з коронавірусом.Вінницький музикант виконав найвідоміші композиції Річі Блекмора, який вважається одним з найкращих гітаристів XX століття. Відео, виклав «без купюр». Мовляв, життя, не завжди йде за сценарієм, музикант не завжди грає «по нотах» …

Сім хвилин «живого» року вінницький музикант Сергій Бонд присвятив боротьбі з коронавірусом. Вінничанин виконав найвідоміші композиції Річі Блекмора, який вважається одним з найкращих гітаристів XX століття. Відео, виклав «без купюр». Мовляв, життя, не завжди йде за сценарієм, а музикант не завжди грає «по нотах» …

Про це в спільноті «Скулежка» в соціальній мережі FB написав Сергій Бонд.

«З початку карантину я оголосив коронавірусу бойкот. Не голюся, і, звичайно, обов'язково проводжу дезінфекцію організму. Однак бачу - стали світові суперстари випускати домашні відео з квартирними концертами. Звичайно ми не суперстари, ми просто вінницькі лабухи, але підтримати зірок мені здається розумним. Я вирішив теж записати квартирне «відеомузло». Зняв зі стіни білу гітареху, здув пил. Згадав все, що грав  з Річі Блекмора, стягнув в один трек фанери і сьогодні вранці чікнувся на телефон», - йдеться  в дописі музиканта.

Пан Сергій також зазначив, що нині більше займається господарськими справами, ніж грою на гітарі, але життя, то життя, в ньому не буває повторів. 

«Подивився (відео) ... Звичайно пальчики вже не ті - давно не практикуючий гітарист, а замість цього практикуючий неголений будівельник  - переїхав в будинок в селі, роботи купа. Багів повно. Але ідея - не понти показати, а проти вірусу виступити. Та й завдання не таке просте виявилось  - сім хвилин пограти Блекмора десь «один в один». Хоча питання спірне. Ніхто не бачив як Річі все це грає. На лайв він зазвичай був в образі і йому було не до музики. Я не став нічого чистити і переписувати -  тупо лайв (тобто наживо – ред.)», - зазначив музикант.

Віде можна подивитись за посиланням.

Марина Карабай

3 квітня, 2020