У Вінниці по черзі два нетверезі чоловіки тікали від патрульних на одному «Мерседесі». Один з них – «протаранив» електроопору й «ГАЗ»

Новини Вінниці / У Вінниці по черзі два нетверезі чоловіки тікали від патрульних на одному «Мерседесі». Один з них – «протаранив» електроопору й «ГАЗ»

Ця надзвичайна пригода сталася вночі на вул. Антоновича. Перехожі, побачивши, що водій престижної іномарки добряче п’яний, повідомили про це поліцію. Коли патрульні наблизилися до автівки, водій, натиснувши на акселератор, почав тікати. Правоохоронці долучилися до погоні. Коли водій вискочив з «Мерседесу» й побіг, за кермо сів його товариш.

Ця надзвичайна пригода сталася нещодавно вночі на вул. Антоновича. Перехожі, побачивши, що водій престижної іномарки добряче п’яний, повідомили про це поліцію. Коли патрульні наблизилися до автівки, водій, натиснувши на акселератор, почав тікати. Правоохоронці почали погоню. Водій вискочив з «Мерседесу» й побіг...

Натомість за кермо сів пасажир цього легковика. Хоча він також був нетверезий. Далі все було, як у пригодницькому фільмі. Тікаючи від поліції, автомобіль влетів у електричний стовп, а потім «протаранив» запаркований неподалік «ГАЗ-3302».

На цьому погоня припинилася, а на руки двох 20-річних нетверезих її учасників правоохоронці вдягнули металеві браслети – щоб ще чогось не накоїли.

Згодом медичний тест довів, що молодики були сильно п’яні – в одного рівень алкоголю в крові перевищував норму у 5, у другого – в 11 разів. Тепер їм доведеться ходити пішки, бо «Мерседес» опинився на штрафмайданчику. А ще – відповідати перед законом за хуліганство й порушення ПДД.

Юрій ЯРМОЩУК