У Вінниці після групової бійки біля нічного клубу госпіталізовано таксиста

Новини Вінниці / У Вінниці після групової бійки біля нічного клубу госпіталізовано таксиста

У Вінниці стався конфлікт - не лише словесний - між компанією молодиків та місцевих таксистів. В результаті бійки, яка відбулася біля нічного клубу "Курсаль" до лікарні в реанімаційне відділення із ножовими пораненнями потрапив двадцятирічний таксист. У поліції Вінницької області NaПарижі даний факт підтвердили.

У Вінниці стався конфлікт - не лише словесний - між компанією молодиків та місцевими таксистами. В результаті бійки, яка відбулася біля нічного клубу "Курсаль", до реанімаційного відділення лікарні із ножовими пораненнями потрапив двадцятирічний таксист. У поліції Вінницької області NaПарижі даний факт підтвердили.

"Сталося це близько 5 години ранку 4 квітня. На "102" надійшло повідомлення, що біля одного із розважальних закладів чоловік 1998 року народження отримав ножові поранення. На подію виїхали правоохоронців. В ході слідчих дій було встановлено, що троє молодих людей відпочивали у даному розважальному закладі. Вони вишли на вулицю, де стояв автомобіль таксі. Між ними і таксистом відбулася суперечка.  Таксист зробив "загальний виклик", на який приїхали його колеги. Спочатку була суперечка, яка згодом переросла у бійку. Один із молодиків наніс тілесні ушкодження ножем таксисту, який приїхав на допомогу колезі", - прокоментувала речник поліції Анна Олійник.

За її словами, поліція встановила особу, яка нанесла ножове поранення. Ним виявився вінничан 1992 року народження.

 "Його затримали за місцем проживання, вилучили одяг зі слідами крові. Людина утримується в ІТТ. Запобіжний захід не обрано. Слідство подає клопотання про арешт", - уточнила Анна Олійник.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 статті 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Також відомо, що готуються матеріали і по провадженню за фактом хулігантських дій.

Свідки бійки розповіли NaПарижі, що троє молодиків, які розпочали конфлікт, представлялися вінницькими ультрас. Щоправда, куратор руху у Вінниці кореспонденту нашого видання заперечив належність підозрюбваних до фанатського руху.

Журналісти звернулися до служби таксі за коментарем. Там обіцяли перетелефонувати. За неофіційними даними, під час конфлікту пошкоджено до восьми автівок.