У Вінниці після ДТП п’яного водія зупинили на території університету. Постраждав і поліцейський автомобіль

Новини Вінниці / У Вінниці після ДТП п’яного водія зупинили на території університету. Постраждав і поліцейський автомобіль

Вранці 14 травня патрульні склали два протоколи на водія Skoda Rapid, який мав ознаки сп'яніння і вчинив ДТП. Поки той «тікав», то вспів пошкодити припарковану автівку та заїхати на територію Вінницького фінансово-економічного університету.

Про це повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

Інспекторів викликали на вулицю Пирогова. Заявник повідомив, що водій автомобіля, ймовірно, перебуває в стані алкогольного сп'яніння та «ховається» на території освітянського закладу.

Інспектори попрямували за ним… Невдовзі патрульні побачили, як автомобіль Skoda Rapid в'їхав у Mercedes-Benz, що стояв на парковці, і поїхав далі. Порушнику подали сигнал про зупинку.

Під час спілкування з водієм охоронці порядку помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння, тому запропонували пройти перевірку на алкотестері. Спецприлад Drager показав 1,84 проміле алкоголю.

На 52-річного водія автомобіля Skoda Rapid патрульні склали 2 протоколи: за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Під час переслідування постраждав і поліцейський автомобіль.

Макс Мельник

15 травня, 2023