У Вінниці під колеса BMW потрапив школяр, який переходив дорогу на зелений сигнал світлофора

Новини Вінниці / У Вінниці під колеса BMW потрапив школяр, який переходив дорогу на зелений сигнал світлофора

Інформація про те, що білий BMW у Лівобережному районі Вінниці учора серед дня збив школяра, у соцмережах з'явилася відразу після цієї пригоди. Поліція сьогодні вранці повідомила деталі: це сталося близько 14:00 на перехресті Брацлавської та Нансена. Встановлено, що 11-річний хлопчик не порушив ПДР – дорогу переходив на зелений сигнал. За кермом автівки, під колеса якої він несподівано потрапив, була 39-річна мешканка Вінниці. З місця аварії дитину доправили до травматологічного відділення МКЛ. Цей автомобіль нині на арештмайданчику. Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Покарання за цією статтею таке: до 3 років обмеження волі та позбавлення водійських прав. Триває розслідування.

Інформація про те, що білий BMW у Лівобережному районі Вінниці учора серед дня збив школяра, у соцмережах з'явилася відразу після цієї пригоди. Поліція сьогодні вранці повідомила деталі: це сталося близько 14:00 на перехресті Брацлавської та Нансена. Встановлено, що 11-річний хлопчик не порушив ПДР – дорогу переходив на зелений сигнал. За кермом автівки, під колеса якої він несподівано потрапив, була 39-річна мешканка Вінниці. З місця аварії дитину доправили до травматологічного відділення МКЛ. 

Цей автомобіль нині на арештмайданчику. Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Покарання за цією статтею таке: до 3 років обмеження волі та позбавлення водійських прав. Триває розслідування.


 

Юрій Ярмощук

29 травня, 2018