У Вінниці п’яний водій вчинив ДТП і втік Кермувальнику виписали чотири адмінматеріали

Новини Вінниці / У Вінниці п’яний водій вчинив ДТП і втік  Кермувальнику виписали чотири адмінматеріали

Вдень 22 серпня у Вінниці на вулиці Антона Турчановича (кол. Тухачевського), що на Малих Хуторах, сталась ДТП. Водій, який «штовхнув» іншу автівку, втік, але не далеко…

Про це повідомляє патрульна поліція Вінницької області.

Про ДТП на лінію «102» повідомила власниця постраждалого автомобіля Toyota RAV4, який був припаркований на узбіччі дороги біля її будинку. Жінка перебувала на подвір'я. Через деякий час вона почула, що спрацювала сигналізація на її автівці.

Вийшовши на вулицю, заявниця побачила автомобіль Ford Focus, який в'їхав у її Toyota RAV4 та зник з місця події.

«В найкоротший термін патрульні поліцейські розшукали та зупинили винуватця ДТП. Він їхав за кермом автомобіля Ford Focus неподалік місця вчинення правопорушення», - йдеться у повідомленні.

Під час спілкування інспектори у водія помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Але пройти перевірку за допомогою алкотестера на місці чи в медичному закладі він відмовився.

На 29-річного кермувальника автомобіля Ford Focus патрульні склали 3 адмінматеріали: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП), за ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння) та за ч. 5, ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП.

Макс Мельник

24 серпня, 2023