У Вінниці перекривають вулицю Янгеля для заміни трамвайних плит

Новини Вінниці / У Вінниці перекривають вулицю Янгеля для заміни трамвайних плит

У Вінниці, у рамках реконструкції вулиці Батозької, проводять роботи по влаштуванню трамвайних плит під трамвайні колії. У зв’язку із цим з 20:00 23 червня до 08:00 27 червня буде повністю перекрито рух транспорту на ділянці дороги по вулиці Академіка Янгеля, а саме – від будівлі №1 до перехрестя з вулицею Батозька. Вінничан просять звернути увагу, оскільки будуть зміни у русі громадського транспорту.

Про це повідомляє Вінницька міська рада.

На час перекриття припинить курсувати тролейбус за маршрутом №15 «Вишенька – Муніципальний ринок».

Рух тролейбусів за маршрутами № 16 «Вишенька – Муніципальний ринок – ВПЗ» та №20 «Вишенька – Хутір Шевченка» в прямому напрямку змін не зазнає, проте у зворотному напрямку вони курсуватимуть в об’їзд по вул. Сергія Зулінського та Київській.

Муніципальні автобуси за маршрутом №2 «вул. Сергія Зулінського – Площа Шкільна» в прямому напрямку буде організовано в об’їзд по вул. Сергія Зулінського, Київській, просп. Коцюбинського, а у зворотному напрямку – без змін.

Рух муніципального автобуса №20 «Меморіал Визволення - Хутір Шевченка» організують в одному напрямку, за маршрутом: Водоканал – вул. Київська – просп. Коцюбинського – Залізничний вокзал – просп. Коцюбинського – вул. Замостянська – вул. Стрілецька – вул. Батозька – Хутір Шевченка – вул. Батозька – вул. Сергія Зулінського – вул. Київська – Водоканал.

Окрім того, зміни також впровадять в рух маршрутних таксі №2Б «Пл. Шкільна – смт. Десна» та №9А «Залізничний вокзал – Хутір Шевченка». У зворотному напрямку вони їхатимуть в об’їзд по вул. Сергія Зулінського, Київській, просп. Коцюбинського.

Варто зазначити, що на місці перекриття працівники КП «СМЕД ОДР» встановлять відповідні дорожні знаки та засоби організації дорожнього руху.

Олеся Рудницька

22 червня, 2023