У Вінниці перехожий ніс у сумці кілограм «трави» й згорток з амфетаміном

Новини Вінниці / У Вінниці перехожий ніс у сумці кілограм «трави» й згорток з амфетаміном

Куди цей 45-річний вінничанин ніс близько кілограма висушеної та подрібненою коноплі й згорток з амфетаміном, а також де узяв наркотики – з’ясовують слідчі. Упіймали цього наркокур’єра учора на проспекті Юності.

Куди цей 45-річний вінничанин ніс близько кілограма висушеної та подрібненою коноплі й згорток з амфетаміном, а також де узяв наркотики – нині з’ясовують слідчі. Упіймали цього наркокур’єра учора на проспекті Юності. У поліції він пояснив, що «траву» зберігав для себе. Мовляв, коноплю виростив на власній дачній ділянці, що у Вінницькому районі. А от амфетамін – купив, однак у кого саме поки невідомо. Каже, що у незнайомця.

Загрожує ж йому до 3 років позбавлення волі, оскільки прогулянка містом з кілограмом наркотиків у сумці підпадає під ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Але якщо у ході розслідування з’ясується, що він торгував наркотиками, то статтю можуть перекваліфікувати, відтак й покарання може бути більш суворим.

Нагадаємо, що нещодавно на цьому ж проспекті рецидивіст хотів зірвати золоту прикрасу з вінничанки, а потім кілька разів вдарив жінку-копа.


 

Юрій Ярмощук

7 серпня, 2018