У Вінниці Opel збив школярку. Дівчину госпіталізовано

Новини Вінниці / У Вінниці Opel збив школярку. Дівчину госпіталізовано

Ввечері 24 травня у Вінниці автомобіль Opel збив школярку. Дівчина хотіла перейти вулицю Ватутіна у невстановленому місці.

Ввечері 24 травня у Вінниці автомобіль Opel збив школярку. Дівчина хотіла перейти вулицю Ватутіна у невстановленому місці.

Як зазначають у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, аварія сталася близько 18.00. Відомо, що 10-річна дівчинка з тілесними ушкодженнями потрапила до лікарні.

За попередньою інформацією слідства, 33-річний кермувальник Opel допустив наїзд на школярку, яка намагалась перейти дорогу. Поліцейські з’ясовують причини і обставини ДТП.

Слідством розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами), що передбачає до 3-х років обмеження волі. 

Нагадаємо, вчора був у Вінниці доволі «урожайний» на ДТП з постраждалими день. Так, на вулиці Івана Богуна жінка врізалася у паркан, а потім на тротуарі збила 13-річного хлопця.

Потім, на Хмельницькому шосе неподалік від площі Гагаріна та Воскресенського храму після зіткнення з іншою автівкою перевернулася Toyota.

Макс Мельник

25 травня, 2021