У Вінниці неповнолітній водій через неуважність спричинив ДТП, через що травми отримали двоє його однолітків

Новини Вінниці / У Вінниці неповнолітній водій через неуважність спричинив ДТП, через що травми отримали двоє його однолітків

У Вінниці 25 червня сталась аварія, внаслідок якої двоє 17-річних вінничан госпіталізовано до лікарні. Вони – пасажири Skoda. Їхній одноліток, який перебував за кермом автомобіля, виїхав на зустрічну смугу руху…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, ДТП сталась близько 15.35.

Як з’ясувалось, 17-річний водій автомобіля Skoda Octavia не дуже дивився на дорогу, тому, опинившись на зустрічній смузі, зіткнувся з автомобілем BMW іх3, який здійснював поворот ліворуч.

31-річний водій BMW не постраждав, як і неповнолітній кермувальник. Не пощастило пасажирам.

Водії освідовані, вони тверезі. 

По даним ДТП поліцією призначено ряд експертиз, після проведення яких будуть встановлені остаточні причини аварій. Транспортні засоби поміщено на арештмайданчики.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Макс Мельник

26 червня, 2023