У Вінниці навчальний заклад проводить вступний іспит онлайн

Новини Вінниці / У Вінниці навчальний заклад проводить вступний іспит онлайн

У Вінниці художня школа проводить набір учнів на нвий навчальний рік онлайн. Навчальний заклад, який знаходиться у Вінниці в сцентрі міста, оголосив онлайн-марафон «Стань учнем художки».

У Вінниці художня школа проводить набір учнів на нвий навчальний рік онлайн. Навчальний заклад оголосив онлайн-марафон «Стань учнем художки».

Умови прості – бажаючим потрібно зареєструватись та виконати 5 завдань, які щоденно впродовж наступного тижня задаватимуть викладачі. Надсилати роботи можна до 6 червня.

«Якщо будуть виконані всі умови, а роботи посядуть гідне місце у рейтингу 100 кращих робіт учасників марафону, дитина стане учнем першого класу базового підрівня академічної художньої школи закладу «Вінницька дитяча художня школа» та матиме усі можливості для розвитку свого таланту та гарного творчого старту.

Вінницька дитяча художня школа надає початкову академічну художню освіту та готує до вступу у художні ВУЗи України та Європи», - йдеться в інформації.

Деталі про онлайн-марафон за посиланням https://hudozhka.vn.ua/ 

NaПарижі писав про мистецький конкурс, започаткований Володимиром Козюком та «мистецько-правовий», запропонував координаційним центром надання правової допомоги Правда, учасники цих конкурсів змагаються за призи, а не місце в навчальному закладі.

 

Марина Карабай

4 травня, 2020