У Вінниці національна збірна з боксу перемогла суперників з Йорданії

Новини Вінниці / У Вінниці національна збірна з боксу перемогла суперників з Йорданії

України з боксу перемогла спортсменів з Йорданії. Змагання, які мали статус матчевої зустрічі, були одним із ключових етапів підготовки збірної України до ліцензійних стартів на Олімпіаду-2020 в Токіо.

Збірна України з боксу перемогла спортсменів з Йорданії. Змагання, які мали статус матчевої зустрічі, були одним із ключових етапів підготовки українських спортсменів до ліцензійних стартів перед Олімпіадою-2020 в Токіо.

Вінницю обрали для проведення поєдинків не випадково. По-перше, національну чоловічу збірну очолює наш земляк Леонід Лоївський, по-друге, вболівальники відзначають високий рівень підготовки та проведення зустрічей у СК «Нокаут». До того ж, до складу збірної входить вінничанин Олексій Токарчук.

В залі було близько двох тисяч вболівальників, в тому числі і з Йорданії. Підтримати «своїх» прийшли студенти, які навчаються у Вінниці.

Зазначимо, що глядачі в той вечір отримали справжнє задоволення. Адже матчеві зустрічі національних команд завжди цікаві та непередбачувані щодо результату. Суперники зустрічаються на ринзі вперше, і показали дійсно яскравий та видовищний бій.

Команду Йорданії представляли спортсмени, які вже встигли показати себе на «міжнародному» ринзі, серед них були учасники Олімпійських ігор, призери чемпіонатів Азії. Правда, їм довелось битися із більш досвідченим суперником.

«Національна команда проводила збір у Вінниці, і в його рамках ми вирішили провести матчеву зустріч. Безумовно, клас збірної України є вищим, ми все ж таки чемпіони Європи. У Вінниці на ринг вийшли всі найсильніші боксери нашої країни. Йорданська команда – середнього рівня, але в її складі є справжні бійці», - зазначив Леонід Лоївський.

Матчева зустріч завершилась з рахунком 7:2 на користь України. На закритті матчу троє учасників отримали спеціальні призи.

Олексія Токарчука нагородили за перемогу в бою та народження дитини, Владислава Кашєєва - у зв’язку із присвоєнням звання заслуженого тренера України, Олександра Хижняка закономірно визнали кращим боксером турніру.

Марина Карабай

23 грудня, 2019