У Вінниці нацгвардієць з приятелем жорстоко відлупцювали охоронця торгового центру

Новини Вінниці / У Вінниці нацгвардієць з приятелем жорстоко відлупцювали охоронця торгового центру

Обставини цієї пригоди нині з’ясовують слідчі. Двоє учасників бійки – під вартою. Сталася вона минулої п’ятниці, 20 липня, близько 3-ї години ночі на автостоянці, що на вул. 600-річчя. Двоє перехожих, один з яких 26-річний військовослужбовець Національної гвардії України, інший – на рік старший мешканець Вінниці, раптом щось «не поділили» з 60-річним працівником торгового центру.

Обставини цієї пригоди нині з’ясовують слідчі. Двоє учасників бійки – під вартою. Сталася вона минулої п’ятниці, 20 липня, близько 3-ї години ночі на автостоянці, що на вул. 600-річчя. Двоє перехожих, один з яких 26-річний військовослужбовець Національної гвардії України, інший – на рік старший мешканець Вінниці, раптом щось «не поділили» з 60-річним працівником торгового центру. Не обійшлося без кулаків. Удвічі старшого чоловіка ці двоє жорстоко побили. Хоча й дісталося одному з них. У лікарню з травмами потрапили згаданий охоронець й один з його «опонентів».

Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, згаданому нацгвардійцю та його приятелю оголошено про підозру у вчиненні правопорушення згідно ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Якщо вони винні, то їм загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.
 

Юрій Ярмощук

24 липня, 2018