У Вінниці наркодиспансер залишився без засобів індивідуального захисту

Новини Вінниці / У Вінниці наркодиспансер залишився без засобів індивідуального захисту

У Вінницькому обласному наркологічному диспансері "Соціотерапія" на зашилку немає ні масок, ні дезінфікуючих засобів.

У Вінницькому обласному наркологічному диспансері "Соціотерапія" на зашилку немає ні масок, ні дезінфікуючих засобів.

Про це повідомляє департамент охорони здоов‘я Вінницької ОДА.

Зазначимо, що в диспансері є три наркологічних відділення, палати реанімації та інтенсивної терапії, клінічна лабораторія, кабінет анонімного лікування хворих від алкоголізму.

Також тут надають платні послуги з медичного огляду водіїв та кандидатів у водії, платні послуги наркологічного профілактичного огляду та проводять медичні огляди на стан сп‘яніння.

В "Соціотерапія" приймають рішення щодо надання дозволів «на об‘єкти дозвільної системи». Мова скоріше за все йде про аптеки.

Тож якщо найближчим часом ви плануєте звернутись до диспансеру, «озбройтесь» власною маскою та засобами індивідуального захисту.

Щодо наявності масок та дезінфікуючих засобів в тих чи інших медичних закладах області з інформацією можна ознайомитись на сайті департаменту охорони здоов‘я Вінницької ОДА,

Зазначимо, що серед закладів, де на залишку немає масок, значаться також шкірно-венерологічеий диспансер, а ось станція переливання крові масками забезпечена. Найкраща ситуація із індивідуальними засобами захисту та дезінфікуючими засобами в Вінницькій міскій клінічній лікарні №1.

Марина Карабай

21 квітня, 2020