У Вінниці на «зебрі» збили жінку з дитиною: швидка забрала потерпілу до лікарні

Новини Вінниці / У Вінниці на «зебрі» збили жінку з дитиною: швидка забрала потерпілу до лікарні

Ввечері 25 січня у Вінниці на вулиці Привокзальній сталась ДТП. На нерегульованому пішохідному переході водій «ВАЗ» збив 42-річну жінку з 13-річною донькою.

Як повідомили NaПарижі у відділі комунікації поліції Вінницької області, аварія сталась о 17.40 неподалік мосту. За кермом автівки перебував 72-річний житель Вінницьких Хуторів. Він був тверезим.

Каретою швидкої допомоги вінничанок доправили до міської лікарні ШМД. Дитину лікарі оглянули, вона не отримала ушкоджень, які б потребували госпіталізації. З її матір’ю складніше. Жінку «поклали» у стаціонар з політравмою.

За даними фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості ушкодженн). Злочин карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Макс Мельник

26 січня, 2022