У Вінниці на вулиці виїхали велопатрулі (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці на вулиці виїхали велопатрулі (ФОТО)

На вулиці Вінниці від сьогодні, 12 травня, повертаються велопатрулі. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Вінницької області. Там зазначають, що інспектори намагаються діяти превентивно - запобігаючи різним правопорушенням та злочинам.

На вулиці Вінниці від сьогодні, 12 травня, повертаються велопатрулі. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Вінницької області. Там зазначають, що вінницькі інспектори  діятимуть превентивно - запобігаючи різним правопорушенням та злочинам.

"Цьогоріч до нас приєднались і велопатрулі муніципальної варти, які слідкуватимуть за дотриманням громадянами правил благоустрою міста. Велопатрульних ви можете побачити в денну пору доби. Поліцейські на велосипедах реагують на виклики майже в усіх тих випадках, що й автопатрулі, але вони більш мобільні, що нерідко є виграшним, особливо якщо мова йде про затримання зловмисника по гарячих слідах", - повідомляють у патрульній поліції.

Інспектори велопатрулі пройшли спеціальну підготовку і, як правило, будуть забезпечувати громадський порядок в місцях найбільшого скупчення людей, зокрема в парках, скверах, на набережній та в центральній частині міста.

Новини Вінниці / У Вінниці на вулиці виїхали велопатрулі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на вулиці виїхали велопатрулі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на вулиці виїхали велопатрулі (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці на вулиці виїхали велопатрулі (ФОТО)
Сергій Маламура

12 травня, 2020