У Вінниці на порозі школи побилися двоє учнів, в одного перелом руки (ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці на порозі школи побилися двоє учнів, в одного перелом руки (ВІДЕО)

Розбірки школярів у Вінниці закінчилися загіпсованою рукою одного із учнів. Бійка сталася на порозі школи №34. Інцидент зафіксували камери відеонагляду ситуаційного центру. На місце надзвичайної події довелося викликати поліцію та «швидку».

Розбірки школярів у Вінниці закінчилися загіпсованою рукою одного із учнів. Бійка сталася на порозі школи №34. Інцидент зафіксували камери відеонагляду міського Ситуаційного центру. На місце надзвичайної події довелося викликати поліцію та «швидку».

 «Було виявлено факт бійки двох юнаків, що виникла внаслідок конфлікту, який стався раптово. Завдяки миттєвому реагуванню працівника муніципальної поліції бійку було зупинено. Проте в результаті один з молодиків отримав тілесні ушкодження. На місце події викликали патрульну поліцію, слідчо-оперативну групу та карету швидкої медичної допомоги»,  - повідомила працівник муніципальної поліції міської ради Наталя Дика.

Одного із учасників бійки було госпіталізовано до дитячої обласної лікарні. У хлопця перелом руки із зміщенням. На жаль, випадки, коли школярі доволі жорстко з'ясовують відносини, не поодинокі. Але цей переходить усі рамки.

 

Саша Григоровська

17 вересня, 2018