У Вінниці на Майдані Незалежності на знак підтримки затриманих моряків підняли стяг Військово-Морських Сил ЗСУ

Новини Вінниці / У Вінниці на Майдані Незалежності на знак підтримки затриманих моряків підняли стяг Військово-Морських Сил ЗСУ

Сьогодні, 30 листопада, без усіляких урочистостей , у центрі Вінниці, перед міською радою підняли прапор Військово-Морських Сил ЗСУ. Таким чином вінничани та депутати міськради висловили підтримку українським морякам із суден «Бердянськ», «Нікополь» та «Яна Капу», яких 25 листопада захопили в полон російські прикордонники у Керченській протоці.

Сьогодні, 30 листопада, без усіляких урочистостей, у центрі Вінниці перед міською радою підняли прапор Військово-Морських Сил ЗСУ. Таким чином вінничани та депутати міськради висловили підтримку українським морякам із суден «Бердянськ», «Нікополь» та «Яни Капу», яких 25 листопада захопили в полон російські прикордонники у Керченській протоці.

До речі, Вінниця стала не першим містом в Україні, де на знак підтримки моряків, які перебувають у полоні Російської Федерації, на центральній площі або перед будівлями місцевих рад підняли стяг Військово-Морських Сил ЗСУ. Так, вчора, 29 листопада, прапор встановили у Білій Церкві та Запоріжжі, два дні тому - у Балті Одеської області.

Новини Вінниці / У Вінниці на Майдані Незалежності на знак підтримки затриманих моряків підняли стяг Військово-Морських Сил ЗСУ
Саша Григоровська

30 листопада, 2018