У Вінниці міський палац дітей та юнацтва проводить «корисні для життя» зайняття онлайн

Новини Вінниці / У Вінниці міський палац дітей та юнацтва проводить «корисні для життя» зайняття онлайн

Вінницький міський палац дітей та юнацтва проводить онлайн навчання у позашкільних закладах. Юним вінничанам розповідають, про актуаьлу на сьогодні тему поводження з побутовими відходами та проводять інші важливі для життя заняття.

Вінницький міський палац дітей та юнацтва проводить онлайн навчання у позашкільних закладах. Юним вінничанам розповідають про актуальну на сьогодні тему поводження з побутовими відходами та проводять інші важливі для життя заняття.

Про це повідомляють офіційні джерела.

Також продовжується робота у гуртку «Дизайн-мода» з пошиття масок, які є необхідними у період карантину. Розповідають дітям й про небезпеку в Інтернеті, адже зараз вони більше часу почали проводити у всесвітній мережі. Розміщують на офіційній сторінці Вінницького міського палацу дітей та юнацтва й рекомендації для батьків - «Як зберегти внутрішній спокій в родині». Теж дуже доречно нині.

Крім того, продовжується дистанційна робота по вивченню англійської мови, вихованці авіамодельного гуртка виготовляють планер, а діти з гуртка «Орігамі» роблять паперові квіти сакури. Вихованці ансамблю «Сузір’я» виконують вправи на координацію рухів.

Марина Карабай

23 квітня, 2020