У Вінниці Mercedes намагався протаранити стовп. Електроопора виявилася міцнішою (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці Mercedes намагався протаранити стовп. Електроопора виявилася міцнішою (ФОТО)

У Вінниці на вулиці Князів Коріатовичів 28 липня близько 5:20 ймовірно у результаті перевищення швидкості автомобіль Mercedes влітів в електроопору на тротуарі. До прибуття на місце ДТП екіпажу патрульних водій автівки зник.

У Вінниці на вулиці Князів Коріатовичів 28 липня близько 5:20 ймовірно у результаті перевищення швидкості автомобіль Mercedes влетів в електроопору на тротуарі. До прибуття на місце ДТП екіпажу патрульних водій автівки зник.

Як повідомив у Facebook радник міського голови Віктор Перлов, автомобіль зазнав суттєвих механічних ушкоджень, електроопора пошкоджена і потребує заміни, а на інших учасників руху з ранку чекала несподіванка - суттєве ускладнення трафіку через заміну опори.

Також він задав кілька риторичних запитань: для водія це був ранній ранок чи пізній вечір, і які можливі мотиви зникнення водія з місця ДТП?..

Як NaПарижі пояснили у прес-службі патрульної поліції Вінниччини, авто доставлено на арештмайданчик, а водія і досі шукають. Як знайдуть, випишуть протокол про порушення ПДР.

Якщо поквапитися, то можна з’ясувати, чи перебував водій у тверезому стані. Хоча можливий й інший варіант, приміром, у людини серце «прихватило», коли перебував за кермом.   

Фото Віктора Перлова

Новини Вінниці / У Вінниці Mercedes намагався протаранити стовп. Електроопора виявилася міцнішою (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці Mercedes намагався протаранити стовп. Електроопора виявилася міцнішою (ФОТО)
Макс Мельник

28 липня, 2020