У Вінниці легковик потрапив у П. Буг (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці легковик потрапив у П. Буг (ФОТО)

Сталося це так: до водія Dacia Logan, що зупинився на вул. Князів Коріатовичів, прибула на допомогу швидка. Чоловікові ніби стало зле, через що й викликали медиків. Вони побачили, що водій сидить у авто...

Сталося це так: до водія Dacia Logan, що зупинився на вул. Князів Коріатовичів, прибула на допомогу швидка. Чоловікові ніби стало зле, через що й викликали медиків. Вони побачили, що водій сидить у авто. Двері були зачинені, стан його був безпорадний. 

Коли лікар постукав у вікно, то водій відреагував доволі несподіваним чином: умикнув передачу та натиснув на акселератор. Авто поїхало, за мить потрапивши у П. Буг.
З водяної пастки автомобіль визволяли рятувальники, які прибули на місце цієї пригоди.

Коли ж авто опинилося на березі, то патрульні помітили, що цей водій ніби нетверезий. Йому запропонували пройти медичний тест, результати якого б мали підтвердити чи навпаки спростувати їх підозру. Однак цей чоловік відмовився від цього. 

Як повідомила прес-служба патрульної поліції Вінниччини, на нього інспектори склали протокол за ст. 130 КУпАП – керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції.

 
 

Юрій Ярмощук

30 жовтня, 2018