У Вінниці колишній спікер Верховної Ради Литвин читав лекції студентам та прийшов на телебачення

Новини Вінниці / У Вінниці колишній спікер Верховної Ради Литвин читав лекції студентам та прийшов на телебачення

Сьогодні, 30 березня, без зайвого галасу та уваги з боку місцевих,відвідав Вінницю колишній голова парламенту,а нині народний депутат Володимир Литвин.

Сьогодні, 30 березня, без зайвого галасу та уваги з боку місцевих активістів та влади, відвідав Вінницю колишній голова парламенту, а нині нардеп від депгрупи "Воля народу" Володимир Литвин. Як стало відомо NaПарижі, у Вінниці парламентар читав лекцією для студентів Вінницького національного аграрного університету. Також він відвідав технологічно-промисловий коледж.

До обласного центру його запросив відомий у місті підприємець, який займається будівельним бізнесом. Екс-голова Верховної Ради зустрівся із журналістами двох місцевих телеканалів "Вінниччина" та "ВІТА". Чи обмежився він цими у Вінниці, поки що не відомо.

Нагадаємо, у 2014 році чимало ЗМІ повідомляли, що брат Володимира Литвина, Петро Литвин кинув напризволяще своїх солдатів та втік з поля бою. На той час генерал-лейтенант командував сектором "Д" в зоні АТО.

Пізніше головний військовий прокурор Анатолій Матіос резюмував висновки 24-х експертів щодо втрат під Іловайськом, зазначивши, що "дії начальника сектора "Д" генерала Литвина, які дуже сильно критикувалися в суспільстві, не знайшли підтвердження у матеріалах кримінального провадження і висновках експертизи". 

Фото з сторінки Сергія Драчука у Facebook.