У Вінниці кілька тижнів шукали молодика, який у крамниці поцупив сумку з пачкою грошей

Новини Вінниці / У Вінниці кілька тижнів шукали молодика, який у крамниці поцупив сумку з пачкою грошей

Цей випадок вкотре нагадує, що гроші треба зберігати у надійному місці. Особливо у наш час. А от 52-річна вінничанка забула про це чи сподівалася на пильність охорони магазину, у який завітала 7 липня. Сумку з 3 тис. грн вона залишила у камері схову. Звісно, не здогадуючись, що в цей час за нею спостерігає невідомий зловмисник.

Цей випадок вкотре нагадує, що гроші треба зберігати у надійному місці. Особливо у наш час. А от 52-річна вінничанка, можливо, забула про це, чи сподівалася на пильність охорони магазину, що на вул. Пирогова, у який завітала 7 липня. Сумку з 3 тис. грн вона залишила у камері схову. Звісно, не здогадуючись, що в цей час за нею спостерігає невідомий зловмисник.

Коли господарка сумки зникла у торговій залі, цей спритник поцупив її речі з камери схову й зник. Потерпіла ж звернулася по допомогу до поліції.

Шукали крадія десь три тижні. Певно, оперативники уважно переглянули й відеозаписи з камер спостереження. Особу підозрюваного встановили, а учора, 30 липня, його упіймали. Як повідомив відділ комунікації поліції Вінниччини, ним є 19-річний непрацюючий житель Жмеринки.

З моменту крадіжки пройшло кілька тижнів, тож поцуплені гроші цей спритник витратив.
Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Молодику загрожує до 3 років позбавлення волі.
 

Юрій Ярмощук

31 липня, 2018