У Вінниці хірурги провели складну операцію: видалили доброякісні пухлини на очах у трирічної дитини

Новини Вінниці / У Вінниці хірурги провели складну операцію: видалили доброякісні пухлини на очах у трирічної дитини

Через великий об'єм утворень і їх складне розташування, операція тривала три години.

У КНП "Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня Вінницької обласної Ради" нещодавно була успішно проведена складна операція з видалення ліподермоїдних утворень рогівки та кон'юнктиви обох очей трирічній дитині.

Про це повідомляють на сторінці лікарні.

Незважаючи на тривалість втручання, результат був позитивним – дитина вже на наступний день була виписана додому.

"Ліподермоїдні утворення – це доброякісні природжені вади, що виникають ще на етапі внутрішньоутробного розвитку через порушення формування тканин. Вони можуть впливати на зір, спричиняти дискомфорт і подразнення очей. Якщо такі утворення не лікувати вчасно, вони можуть ускладнити нормальний розвиток зору, особливо у ранньому віці, коли зоровий апарат активно формується. Хірургічне втручання є найефективнішим методом їх усунення", - зазначають лікарі.

Даний випадок підкреслює важливість вчасної діагностики та лікування офтальмологічних проблем у дітей, а також професіоналізм медичних працівників вінницьої лікарні.

"Якщо у вашої дитини виникли проблеми зі здоров’ям, не вагайтеся звертатися до нас. Наші лікарі готові надати професійну допомогу цілодобово", - додають у Вінницькій обласній дитячій клінічній лікарні.

Записатися на прийом до лікаря можна за електронним направленням на сайті та за телефонами:

- Call центр: +380 73 258 93 51

- (0432) 55-11-04

Новини Вінниці / У Вінниці хірурги провели складну операцію: видалили доброякісні пухлини на очах у трирічної дитиниНовини Вінниці / У Вінниці хірурги провели складну операцію: видалили доброякісні пухлини на очах у трирічної дитиниНовини Вінниці / У Вінниці хірурги провели складну операцію: видалили доброякісні пухлини на очах у трирічної дитиниНовини Вінниці / У Вінниці хірурги провели складну операцію: видалили доброякісні пухлини на очах у трирічної дитини