У Вінниці «КамАЗ» розтрощив Volkswagen: водія легковика госпіталізовано

Новини Вінниці / У Вінниці «КамАЗ» розтрощив Volkswagen: водія легковика госпіталізовано

Вдень 21 жовтня у Вінниці дорогу не «поділили» вантажівка та легковик. Унаслідок зіткнення «КамАЗу» та Volkswagen травми отримав 40-річний водій легковика.

Як зазначають у відділі комунікації поліції Вінниччини, аварія сталась близько 15.15 на Барському шосе. З тілесними ушкодженнями чоловіка лікарі госпіталізували до лікарні швидкої допомоги.

Ще одна ДТП сталась у межах міста близько 20.40 на вулиці С.Зулінського. Там внаслідок аварії постраждав пішохід. За попередньою інформацією слідства, 45-річний водій Mercedes здійснив наїзд на пішохода, який перетинав дорогу у невстановленому місці по вулиці. З тілесними ушкодженнями 32-річного чоловіка  потрапили до медичного закладу.

Розпочато кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Макс Мельник

22 жовтня, 2021