У Вінниці існувала філія мережі «притонів». Поліція затримала сутенерку та п’ять працівниць секс-індустрії

Новини Вінниці / У Вінниці існувала філія мережі «притонів». Поліція затримала сутенерку та п’ять працівниць секс-індустрії

Правоохоронці ниці затримали 27-річну киянку. За версією слідства, вона агітувала жінок, які опинились у складних життєвих обставинах або скрутному матеріальному становищі, заробляти у Вінниці проституцією під її «дахом». У правоохоронців є докази того, що затримана – представниця мережі, яка діє у декількох регіонах країни.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, зловмисниця формувала місцеву філію, а тому також підшукувала дівчат для роботи диспетчерами у так званому call-центрі. Вони знаходили клієнтів через оголошення у месенджерах, відповідали на їхні дзвінки та допомагали організовувати зустрічі на орендованих квартирах.

Правоохоронці з’ясували, що вартість послуг з інтиму у працівниць мережі становила 2000 гривень за годину. Бізнес, який організувала сутенерка з помічницями на п’яти жінках віком від 22 до 41 років, приносив до мільйона місячного прибутку. Гроші ділили навпіл.

Оперативники управління міграційної поліції Вінниччини спільно зі слідчими слідчого управління обласного главку провели санкціоновані обшуки у м. Київ, в приміщенні, де приймали замовлення від клієнтів, та в орендованих квартирах у Вінниці. У результаті вилучили мобільні телефони, сім-карти, чорнові записи, гроші та інші речові докази, які підтверджують причетність фігуранток до вчинення злочину.

Організаторці слідчі під процесуальним керівництвом обласної прокуратури вже повідомили про підозру у сутенерстві (ч. 2 ст. 303 Кримінального кодексу України), за що їй загрожує до 7 років ув’язнення. Також правоохоронці проводять розслідування стосовно інших осіб, які допомагали в організації сутенерства.