У Вінниці горів клуб антикварних та спортивних авто: вогонь знищив три машини (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці горів клуб антикварних та спортивних авто: вогонь знищив три машини (ФОТО)

У ніч на 26 жовтня у Вінниці сталася пожежа в клубі антикварних та спортивних автомобілів «КАІСА». Вогонь завдав чималих матеріальних збитків, які наразі встановлюються. Невідомі, поки що, і причини займання.

У ніч на 26 жовтня у Вінниці сталася пожежа в клубі антикварних та спортивних автомобілів «КАІСА». Вогонь завдав чималих матеріальних збитків, які наразі встановлюються. Достеменно невідомі, поки що, й причини займання.

Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Вінницькій області, повідомлення про пожежу на Тиврівському шосе рятувальникам надійшло о 23.40. Вогонь охопив територію площею близько 1600 квадратних метрів. О 1.10 пожежу було локалізовано, о 1.42 – ліквідовано.

До гасіння пожежі було залучено п’ять міських пожежних частин – загалом близько 20 рятувальників. Окрім пошкодженого приміщення, чотирьох вікон та стелажів з автошинами, згоріло три автомобілі: «Нива», «ГАЗ-67» та «Крайслер».

Ніхто з людей при пожежі не постраждав. Причини загорання наразі встановлюються фахівцями.   

Фото із соцмереж

Новини Вінниці / У Вінниці горів клуб антикварних та спортивних авто: вогонь знищив три машини (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці горів клуб антикварних та спортивних авто: вогонь знищив три машини (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці горів клуб антикварних та спортивних авто: вогонь знищив три машини (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці горів клуб антикварних та спортивних авто: вогонь знищив три машини (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці горів клуб антикварних та спортивних авто: вогонь знищив три машини (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці горів клуб антикварних та спортивних авто: вогонь знищив три машини (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці горів клуб антикварних та спортивних авто: вогонь знищив три машини (ФОТО)