У Вінниці директор супермаркету «ЕКО» заплатить 47 тисяч гривень штрафу

Новини Вінниці / У Вінниці директор супермаркету «ЕКО» заплатить 47 тисяч гривень штрафу

Відома у мережі Facebook негативними відгуками покупців про прострочені  та запліснявілі товари мережа супермаркетів "ЕКО" знову прославилась. На початку місяця супермаркет, котрий знаходиться на проспекті Коцюбинського 70, "відправив" п’ятьох вінничан з отруєнням  до інфекційного відділення першої міської клінічної лікарня.

Відома у мережі Facebook негативними відгуками покупців про прострочені та запліснявілі товари мережа супермаркетів "ЕКО" знову прославилась. На початку місяця супермаркет, котрий знаходиться на проспекті Коцюбинського 70, "відправив" п’ятьох вінничан з отруєнням до інфекційного відділення першої міської клінічної лікарня.

Як повідомляють на сайті Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницький області, усім госпіталізованим поставили діагноз «Сальмонельоз середнього ступеня важкості», а в закладі провели перевірку та дезінфекцію. Директора закладу притягнули до адміністративної відповідальності та наклали на нього штраф у розмірі 47 тисяч гривень.

«Станом на 16 березня 2020 року всі п’ятеро постраждалих після закінчення курсу лікування та отримання негативних результатів лабораторного обстеження виписані з лікарні в задовільному стані. Нових випадків захворювання, пов’язаних з діяльністю зазначеного закладу, не реєструвалось.

Оскільки усі порушення, виявлені при позаплановому інспектуванні потужності в ході проведення епідрозслідування 3 березня 2020 року, було усунуто, діяльність кулінарного цеху супермаркету ТОВ «ЕКО» відновлено з 18 березня 2020 року», - йдеться в повідомлення Держпродспоживслужби.

Ірина Заіковата

24 березня, 2020