У Вінниці доброволець на позивний «Шпрот» презентував свою книгу «Навиліт. Рими калібру 5,45»

Новини Вінниці / У Вінниці доброволець на позивний «Шпрот» презентував свою книгу «Навиліт. Рими калібру 5,45»

Сьогодні, 14 червня, у Вінниці в бібліотеці імені Тімірязєва боєць «Правого сектору» Сергій Скальд презентував свою поетичну збірку «Навиліт. Рими калібру 5,45». Книга, до якої увійшли вірші про військові спогади, переживання і нелегкі часи Майдану, є першою в творчому доробку добровольця на позивний «Шпрот».

Сьогодні, 14 червня, у Вінниці в бібліотеці імені Тімірязєва боєць «Правого сектору» Сергій Скальд з Чернівців презентував свою поетичну збірку «Навиліт. Рими калібру 5,45». Книга, до якої увійшли вірші про військові спогади, переживання і нелегкі часи Майдану, є першою в творчому доробку добровольця на позивний «Шпрот».

 Сам автор зізнається, що писати почав давно - під час Революції Гідності українські гурти у столиці на Майдані виконували пісні на його вірші.

«Багато людей мене запитують, скільки до збірки увійшло віршів. Я не знаю, і ніколи не рахував», - сказав Сергій Скальд.

До Вінниці Сергій Скальд приїхав в рамках свого міжнародного туру.  «Навиліт. Рими калібру 5,45» вже була презентована для побратимів на Сході, а також  в Одесі, Івано-Франківську та інших українських містах. Після Вінниччини із книгою поїде знайомити українців в Іспанії.

Сьогодні доброволець входить до Резервної сотні ДУКу. На війну захищати Україну пішов з Майдану.