У Вінниці до суду передано справу тюремника, якого затримали на передачі наркотиків

Новини Вінниці / У Вінниці до суду передано справу тюремника, якого затримали на передачі наркотиків

До суду скеровано обвинувальний акт відносно молодшого інспектора відділу режиму і охорони Вінницької установи виконання покарань №1. Інспектор обвинувачується в передачі наркотичних речовин у місця позбавлення волі.

До суду скеровано обвинувальний акт відносно молодшого інспектора відділу режиму і охорони Вінницької установи виконання покарань №1. Інспектор обвинувачується в передачі наркотичних речовин у місця позбавлення волі.

Про це повідомляють у пресслужбі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Хмельницькому. Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі ДБР.

Слідством встановлено, що правоохоронець намагався пронести на територію установи виконання покарань особливо небезпечні наркотичні засоби – майже 0,5 кг канабісу та близько 5 г метадону.

Кримінальне провадження відкрито по ч. 2 ст. 307 КК України, інспектору загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років. Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала прокуратура Вінницької області. 

Макс Мельник

20 лютого, 2020