У Вінниці діти стрибали з Київського мосту. Відео

Новини Вінниці / У Вінниці діти стрибали з Київського мосту. Відео

Ситуаційний центр оприлюднив відео небезпечної розваги дітей, які стрибали з Київського мосту у воду.

Днями камери відеонагляду у Вінниці зафіксували, як група дітей стрибала з Київського мосту у річку. Інцидент відбувся за участі як хлопців, так і дівчат. Про це повідомили у Ситуаційному центрі Вінниці.

Небезпечну поведінку помітили інспектори «Муніципального патруля 001», який патрулював на катері неподалік. До складу екіпажу входили працівники Муніципальної варти та Патрульної поліції. Інспектори оперативно зробили зауваження юним порушникам, після чого ті спустилися з опори мосту.

У Ситуаційному центрі м. Вінниця зазначили, що такі випадки не є поодинокими, особливо у спекотну літню погоду. Стрибки з мостів стали популярною, але надзвичайно небезпечною розвагою серед містян. 

«Хочемо нагадати і застерегти! Такі витівки вкрай небезпечні! Закликаємо усіх припинити стрибати з мостів! Так вчиняти не можна, адже подібними діями можна нанести непоправну шкоду своєму здоров'ю і поставити власне життя під загрозу. Бережіть себе, відпочивайте відповідально та безпечно», - наголосили у Ситуаційному центрі.

Варто пам’ятати, що необдумані дії можуть мати серйозні наслідки. Захист свого життя та здоров'я повинні бути пріоритетом для кожного. Інспектори закликають батьків пояснювати своїм дітям небезпеку подібних розваг та слідкувати за їхнім дозвіллям.